Denetim Evreni Programı YouTube’ da Yayında

Denetim EvreniDenetim Evreni adını verdiğimiz youtube programımız, artık her hafta sizlerle olacak. Bildiğiniz üzere denetim evreni bir şirket veya kurumun tüm denetlenebilir alanları olup, iç denetimin üzerinde çalıştığı ortam olarak da tanımlanabilir. Bu sınırları geniş kavramın, bizim program formatımıza uygun olduğunu düşünerek, programın ismini “denetim evreni” olarak belirledik.

 

Programda, iç denetim, iç kontrol, risk yönetimi, kurumsal yönetim, organizasyon, stratejik yönetim ve örgütsel değişim gibi konularda sizlerden gelen soruları cevaplamaya çalışacağız. Ayrıca zaman zaman sektörün önde gelen isimleri ile sohbetler gerçekleştireceğiz.

 

Programın formatı içinde sizlerin soruları yanı sıra, incelenmesini istediğiniz veya bizim tarafımızdan önerilen rapor, makale, kitap ve yayınlara ilişkin inceleme ve yorumlar da yapacağız.

 

Programın tek bir amacı var; beşeri, mesleki ve kurumsal gelişime katkı sağlamak. Bu anlamda en teknik konulardan, tartışmalı hususlara, mesleki uygulamalardan kariyer ile ilgili merak edilenlere kadar geniş bir yelpazaede soruları yanıtlamaya çalışacağız.

 

Ayrıca, yukarıda tanımladığımız mesleki alan içinde kalmak kaydıyla, sizleri mesleki açıdan başarılı, üretken ve değerli meslektaşlarımız ile tanıştıracağız. Onlar ile söyleşiler gerçekleştireceğiz. Bu söyleşilerden de keyif alacağınızı umuyorum.

 

Programımızın 1. Bölümünü sizlere sunuyorum. Tüm destekleriniz, paylaşımlarınız, beğeni, görüş ve önerileriniz için şimdiden çok teşekkür ediyorum.

 

Bir Cevap Yazın

E-Posta adresiniz yayınlanmadı

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Yukarıya Git