Anasayfa » Haberler » Mali Hizmetler Bülteni Yayınlandı

Mali Hizmetler Bülteni Yayınlandı

Ekran Resmi 2014-08-10 12.54.27Mali Hizmetler Uzmanları Derneği (Mahuzder), çalışmalarını yakından takip ettiğim, takdir ettiğim ve elimden geldiğince de katkıda bulunmaya çalıştığım bir meslek örgütü. Dernek, yakın zamanda bir Bülten çıkartmaya karar verdi. Dernek Başkanı Sn. Ümmet Atay ve değerli Yönetim ve Yayın Ekibi, nitelikli bilgiyi meslek mensupları ile buluşturmayı hedefleyen ve sloganı “Bilgi Paylaştıkça Çoğalan Bir Hazinedir” olan Mali Hizmetler Bülteninin, Nisan- Haziran sayısını yayınladılar. Bültenin gerek tasarım, gerekse de içerik açısından son derece başarılı olduğunu düşünüyorum.

 

Bültende meslek mensuplarını bilgilendirecek makaleler, mevzuat değişiklikleri, yargı kararları, mali takvim, dernek faaliyetlerinden haberler ve pratik bilgiler var. Bültenin ilerleyen sayılarında da çok kaliteli ve nitelikli bilgiler sunacağını düşünüyorum. Ülkemizde özellikle mesleki bilgi üretimi konusunda bu denli kısıtlı bir ortam varken, Derneğin bu yayını çıkartması, ülkemiz kamu mali yönetim alanı için önemli bir katkı olacaktır.

 

Mali Hizmetler Uzmanları Derneğini tebrik ediyorum.

Görmek İçin Tıklayınız

 

Bir Cevap Yazın

E-Posta adresiniz yayınlanmadı

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Yukarıya Git