Yeni Türk Ticaret Kanunu Rehberi

Bilindiği üzere, 1 Ocak 1957′de yürürlüge giren ve ülkemizde 50 yılı askın süredir ticaret hayatını yönlendiren Türk Ticaret Kanunumuz, yerini günün koşulları ve gereksinimler dikkate alınarak uzun ve zahmetli bir süreç sonucunda hazırlanan Yeni Türk Ticaret Kanunu’na bırakmıştır.

Yeni Türk Ticaret Kanunu, ticaret hayatında devrim olarak nitelendirilebilecek pek çok düzenlemeyi getirmiştir. Özünde şirketlerde kurumsal yönetimi güçlendirme amacını taşıyan Kanun ile eşitlik, şeffaflık, hesap verebilirlik ve sorumluluk ilkelerinin somut olarak hayata geçirilmesi sağlanacaktır. Devrim niteliğinde pek çok uygulamayı barındıran yeni Türk Ticaret Kanunumuz ile şirketlerimizin günün koşullarına adapte olmaları, rekabet güçlerini artırmaları, sürdürülebilirliği sağlamaları ve yatırımcılara güven vermeleri mümkün olacaktır.

Peki şirketlerimiz bu Kanuna ne kadar hazır? Firma sahipleri, yöneticiler, uzmanlar, çalışanlar ve denetim mesleğindeki profesyoneller bu Kanunu ne kadar biliyor? Ne yapmalıyız, neden yapmalıyız, nasıl yapmalıyız ve ne zaman yapmalıyız? Tüm bu sorulara cevap bulabilmek amaci ile degerli dostumuz Atilla Arman’ın hazırlamış olduğu Yeni Türk Ticaret Kanunu Rehberini sizlerin kullanımına sunuyoruz. Rehberimizin sizler için faydalı olacağını ve bu köklü değişime yönelik olarak sizlere yol göstereceğini umuyoruz.

 

Yeni Türk Ticaret Kanunu Rehberine ulaşmak için lütfen bu linke tıklayınız.

Bir Cevap Yazın

E-Posta adresiniz yayınlanmadı

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Yukarıya Git