Anasayfa » İç Denetim | İç Denetim Danışmanlığı | İç denetçilik | Kamu İç Denetim » Kurumsal Performansı Artırmak İçin İç Denetim, İç Kontrol ve Risk Yönetimi Kitabı

Kurumsal Performansı Artırmak İçin İç Denetim, İç Kontrol ve Risk Yönetimi Kitabı

Değerli dostlarım,

kpakitap

 

Profesyonel iş hayatım boyunca güncel mesleki gelişmeleri takip edip, bertankaya.net üzerinden sizlerle paylaşmaya çalıştım. Mesleki bilginin paylaşıldıkça değer kazanacağına inandım ve bu inanç doğrultusunda hareket ettim. Bilgi paylaşıldıkça çoğalır, değer katar felsefesinden hareket ile şimdi de iç denetim, iç kontrol, risk yönetimi, yönetim, örgütsel değişim ve performans yönetimi konularına değinen yazılarımı “Kurumsal Performansı Artırmak İçin İç Denetim, İç Kontrol ve Kurumsal Risk Yönetimi” başlıklı kitapta toparladım ve sizlerin istifadesine sunuyorum.

 

Kitapta ağırlıklı olarak kurumsal performansı olumlu yönde etkilediğine yakından şahit olduğum, profesyonel iş hayatım boyunca tecrübe ettiğim iç denetim, iç kontrol ve risk yönetimi konuları yer alıyor. Kitabın önemli özelliği, bu alanlardaki güncel sorunlara uygulama penceresinden çözümler öneriyor olması. Kitapta yer alan tüm yazılar, meslek hayatımdaki tecrübelerime dayanıyor. Uygulama ve pratik fayda amaçlı olarak kitapta akademik bir dil yerine, farklı bir dil kullanıldığını göreceksiniz.

 

Yapılan bir araştırmaya göre tüm dünyada satın alınan kitapların sadece %28′ i tamamen okunuyormuş. Bu oran Türkiye’ de daha da aşağıda. Bu soruna yönelik olarak, kitapta yer alan tüm konu başlıkları bağımsız olarak okunabilir şekilde yazıldı. Dolayısı ile ilginizi çeken konulara odaklanıp, çekmeyenleri rahatlıkla atlayabilirsiniz.

 

Umuyorum ki kitap, hali hazırda iç denetim, iç kontrol ve risk yönetimi alanlarında çalışan profesyonellere olduğu kadar, bu alanda çalışmayı düşünen kişiler ve müşterilerine bu alanlarda danışmanlık hizmetleri sağlamak isteyen Yönetim Danışmanları, Akademisyenler, SM’ ler, SMMM’ ler ve YMM’ ler için de perspektif sağlayacaktır.

 

Kitap ile ilgili tüm düşünce, öneri ve eleştirilerinizi bertan.kaya@yahoo.com adresine mail atabilirsiniz. Sizlerden geri bildirim almayı çok isterim. Her bir görüş ve öneriyi tek tek okuyacağımdan ve sizlere geri dönüş yapacağımdan emin olabilirsiniz.

 

Kitabı Yaklaşım Yayıncılık’ tan ve Türkiye’ nin bilinen pek çok kitabevinden temin edebilirsiniz. Yaklaşım Yayıncılık’ tan temin etmek isteyenler için linki aşağıdadır:

 

http://www.yaklasim.com/BookList.aspx?AnnouncementId=14518&AnnouncementCategoryId=4 

 

Sevgiyle kalın.

 

 

Bir Cevap Yazın

E-Posta adresiniz yayınlanmadı

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Yukarıya Git