Anasayfa » İç Denetim | İç Denetim Danışmanlığı | İç denetçilik | Kamu İç Denetim » Ankara ve İzmir’de CIA Sertifikasyonuna Yönelik Hazırlık Kursları Açılıyor

Ankara ve İzmir’de CIA Sertifikasyonuna Yönelik Hazırlık Kursları Açılıyor

Bilindiği üzere yeni Türk Ticaret Kanunu (yeni TTK) ile iç denetim mesleğinin önemi son derece artmış durumdadır. Şirketlerimiz yetkin iç denetçi ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanıyorlar. Kariyer sitelerindeki “iç denetçi, iç denetim uzmanı, iç denetim müdürü, iç denetim direktörü” aranıyor ilanlarındaki artışlar herkesin dikkatini çekiyor. Bu ilanlarda dikkat çeken diğer bir husus adaylarda CIA sertifikasının mutlaka aranıyor olması. Eskiden işe alımlarda tercih sebebi olan bu sertifika, şu günlerde saygın şirketlerin iç denetim pozisyonları için aradıkları bir koşul haline gelmiş durumda. Yani CIA sertifikasyonu iş dünyasında önemli mesleki sertifikasyonlarından bir tanesi olarak kabul görüyor.

İç denetim mesleğine ilgi duyan, CIA sertifika sınavına girerek bu sınavda başarılı olmak isteyenler bulundukları şehirlerde eğitim programları arıyorlar. İstanbul’da Bahçeşehir Üniversitesi, Key Akademi ve Control Solutions International tarafından ortaklaşa düzenlenen ve yakın zamanda 4. sü düzenlenecek olan “İç Denetim Uzmanlığı Temel Düzey Sertifika Programı” önemli bir boşluğu dolduruyor. İç denetim alanında 12 yılın üzerinde mesleki tecrübeye ve CIA sertifikasına sahip, denetim ile ilgili master veya doktora derecesi almış, saygın şirketlerde iç denetçilik ve yöneticilik yapmış eğitmenlerimiz ile hem mesleğe yeni meslektaşlar kazandırıyor, hem de katılımcıları sertifika sınavına hazırlıyoruz.

Bununla birlikte son 6 aydır özellikle Ankara ve İzmir’deki meslektaşlarımızdan da CIA sertifikasyonuna yönelik bir eğitim programı için talepler alıyoruz. Ankara ve İzmir’deki meslektaşlarımızın CIA (Certified Internal Auditor) Sertifikasyonuna yönelik hazırlıklarını desteklemek ve yoğun eğitim taleplerini karşılayabilmek adına Ankara ve İzmir’de CIA hazırlık kursları açılması planlanmıştır.

CIA EĞİİTMİNİ BİZDEN ALMANIZ İÇİN 5 SEBEP:

1) Hem akademik, hem mesleki tecrübeye sahip eğitmen! Eğitimler bizzat alanında Türkiye’nin önde gelen danışman ve eğitmenlerinden biri olarak kabul edilen Dr.Bertan Kaya tarafından verilecektir. Dr. Bertan Kaya 14 yıl üzerinde mesleki tecrübesi ve doğrudan 10 yılı bulan iç denetim tecrübesine sahiptir. Türkiye’nin önde gelen Şirket ve Kamu İdarelerine danışmanlı yapmakta, bu şirket ve kurumların iç denetçilerine eğitimler vermektedir. Toplamda 2000′in üzerinde katılımcıya iç denetim, risk yönetimi ve iç kontrol eğitimleri vermiştir. Dr. Bertan Kaya’nın mesleki tecrübesinin yanı sıra akademik çalışmaları da bulunmaktadır. Doktora tez konusu “Risk Odaklı İç Denetim ve Uygulamalarıdır”.

2) Uygun ödeme koşulları! Katılımcılar eğitim ücretlerini 10 taksit ile ödeyebilmektedir. Peşin ödeme, tek çekim ve grup katılımında %25 lik bir indirim yapılacaktır.

3) Diğer avantajlar! Tüm katılımcılar, Key Akademi’nin CIA eğitimi haricindeki diğer tüm eğitim programları için %20 indirim çeki kazanacaklardır. Ayrıca Dr. Bertan Kaya’nın Temmuz 2012′de çıkacak olan “Modern İç Denetim: Teori ve Uygulamalar” kitabı kişiye özel imzalı ve ücretsiz olarak katılımcıların adreslerine gönderilecektir.

Başvuru ve ayrıntılı bilgi almak için: http://www.keyakademi.com/egitimler.aspx?kodu=sp&kodu2=ksp linkine tıklayabilir ya da aşağıdaki takvimde belirtilen linklerden başvuru yapabilirsiniz.

CIA SERTİFİKA SINAVI HAZIRLIK EĞİTİM TAKVİMİ (ANKARA)

CIA Part I Hazırlık Eğitimi (Katılım Belgeli) – Başvurmak İçin Tıklayınız

Hafta Sonu Grubu: 05-06 Mayıs 2012 tarihlerinde/ saat 09.30- 18.00 arası (2 gün)

EĞİTMEN: Dr. Bertan Kaya

CIA Part II Hazırlık Eğitimi (Katılım Belgeli) – Başvurmak İçin Tıklayınız

Hafta Sonu Grubu: 12-13 Mayıs 2012 tarihlerinde/saat 09.30- 18.00 arası (2 gün)

EĞİTMEN: Dr. Bertan Kaya

CIA Part III Hazırlık Eğitimi (Katılım Belgeli) – Başvurmak İçin Tıklayınız

Hafta Sonu Grubu: Tarih daha sonra belirlenecektir / saat 09.30- 18.00 arası (2 gün)

EĞİTMEN: Dr. Bertan Kaya

CIA Part IV Hazırlık Eğitimi (Katılım Belgeli) – Başvurmak İçin Tıklayınız

Hafta Sonu Grubu: Tarih daha sonra belirlenecektir / saat 09.30- 18.00 arası (2 gün)

EĞİTMEN: Dr. Bertan Kaya

CIA SERTİFİKA SINAVI HAZIRLIK EĞİTİM TAKVİMİ (İZMİR)

CIA Part I Hazırlık Eğitimi (Katılım Belgeli) - Başvurmak İçin Tıklayınız

Hafta Sonu Grubu: 14-15 Nisan 2012 tarihlerinde/ saat 09.30- 18.00 arası (2 gün)

EĞİTMEN: Dr. Bertan Kaya

CIA Part II Hazırlık Eğitimi (Katılım Belgeli) - Başvurmak İçin Tıklayınız

Hafta Sonu Grubu: 19-20 Mayıs 2012 tarihlerinde/saat 09.30- 18.00 arası (2 gün)

EĞİTMEN: Dr. Bertan Kaya

CIA Part III Hazırlık Eğitimi (Katılım Belgeli) – Başvurmak İçin Tıklayınız

Hafta Sonu Grubu: Tarih daha sonra belirlenecektir / saat 09.30- 18.00 arası (2 gün)

EĞİTMEN: Dr. Bertan Kaya

CIA Part IV Hazırlık Eğitimi (Katılım Belgeli) – Başvurmak İçin Tıklayınız

Hafta Sonu Grubu: Tarih daha sonra belirlenecektir / saat 09.30- 18.00 arası (2 gün)

EĞİTMEN: Dr. Bertan Kaya

EĞİTİM ÜCRETLERİ

Part I: 750 TL + KDV (10 taksit ile aylık 60 TL + KDV)

Part II: 750 TL + KDV (10 taksit ile aylık 60 TL + KDV)

Part III: 750 TL + KDV (10 taksit ile aylık 60 TL + KDV)

Part IV: 750 TL + KDV (10 taksit ile aylık 60 TL + KDV)

1- Eğitim ücretleri kredi kartına 3 TAKSİT ile ödenebilmektedir. (Maximum, Bonus, World Card sahipleri için geçerlidir)

2- Erken ödemede %15 indirim yapılacaktır.

3- 5 kişi ve üzerinde grup katılımcıları için %15 indirim yapılacaktır.

BAŞVURU İÇİN:

Dr. Bertan Kaya tarafından verilecek olan CIA eğitimlerine katılmak için http://www.keyakademi.com/egitimler.aspx?kodu=sp&kodu2=ksp adresinde yer alan CIA Part 1, CIA Part II, CIA Part III ve CIA Part IV için ön başvuru formlarını doldurup ön kayıt yaptırabilirsiniz. (NOT: SP-01, SP-02, SP-03 ve SP-04 Kodlu eğitimleri için başvuru formu doldurulacaktır)

Ayrıca sorularınız için sertifika@keyakademi.com adresine mail atabilirsiniz.

Bir Cevap Yazın

E-Posta adresiniz yayınlanmadı

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Yukarıya Git