Anasayfa » İç Denetim | İç Denetim Danışmanlığı | İç denetçilik | Kamu İç Denetim » Dr. Bertan Kaya ile Denetim Evreni Programı- Bölüm 2

Dr. Bertan Kaya ile Denetim Evreni Programı- Bölüm 2

Denetim EvreniBu bölümde;

 

- İç denetim mesleği nasıl bir meslektir? Nasıl iç denetçi olunur?

- Denetim Komitesi nedir? Fonksiyonları nelerdir? Denetim Komitesi nasıl Oluşturulur?

- Şirketimizde Kurumsal Risk Yönetimi oluşturmak için için COSO Kurumsal Risk Yönetimi veya ISO 31000 gibi bir çerçeve, iyi uygulama modeli ya da standarda gerek var mı? Bunların bize faydası ne olur?

 

konularına yer verdik.

 

Ayrıca, programın sonunda “özel konu” kısmında, COSO’ nun revize ettiği ve görüşe açtığı COSO Kurumsal Risk Yönetimi Çerçevesi ile ilgili konuştuk. Bu haftanın özel konu bu olacak. COSO Enterprise Risk Management- Aligning Risk with Strategy and Performance Çerçevesini ve Yönetici Özetini şu linkten indirebilirsiniz:

 

COSO Revize Kurumsal Risk Yönetimi Çerçevesi

 

Bu doküman ile ilgili soru, görüş ve önerilerinizi bana bertan.kaya@yahoo.com adresinden iletebilirsiniz. 2 hafta sonra, Denetim Evreni’ nin 4. Bölümünde bu konu ile ilgili soru, görüş ve önerilerinize yer vereceğim.

 

Yine iç denetim, iç kontrol, risk yönetimi, kurumsal yönetim, stratejik yönetim ve kurumsal değişim yönetimi konuları ile ilgili sorularınızı bana buradan,  bertan.kaya@yahoo adresinden veya sosyal medya hesaplarım üzerinden iletebilirsiniz.

 

Denetim Evreni Bölüm 2:

 

 

Denetim Evreni programını ve diğer video yayınlarımı izlemek ve takip edebilmek için lütfen aşağıda verilmiş olan linke tıklayarak Bertan Kaya Youtube Kanalı’ na abone olunuz:

 

Bertan Kaya Youtube Kanalı

 

İyi haftalar dilerim.

Bir Cevap Yazın

E-Posta adresiniz yayınlanmadı

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Yukarıya Git